En dålig dag

Jag vill inte skriva för mycket här, man vet aldrig vem som läser, men det var ingen bra dag för mig idag. Jag har kanske blivit av med en av mina bästa hästar och det känns för jävligt. Det känns som att jag blir av med fler och fler hästar hela tiden, utan att få några nya. Och ändå tjatar chefen om att vi behöver en ny beridare till alla 3- och 4-åringarna. Ibland känns det som om hon vill byta ut mig. Och vill hon det går jag hellre frivilligt.

I helgen blir det i alla fall två 1,20-klasser för mig, en på lördag och en på söndag. Jag får rida två hästar i varje, vilka det blir ska jag avgöra efter att jag har hoppat med Eva imorgon bitti. Lumi får följa med i alla fall. Egentligen vill jag ge Et bien en andra chans, men jag tror att chansen är större att det går bra med White. Som sagt, jag får se hur det känns imorgon. Då ska jag ta med mig ögonen och jävlaranammat också, det gjorde jag inte förra veckan ^^


Back in business!

Äntligen har jag kunnat jobba normalt igen! Jag firade det med en tolv timmars arbetsdag - lagom eller?! Imorgon ska jag börja rida tidigt eftersom det just nu är världens värmebölja här. Idag tvingades jag rida i ridhuset från klockan elva för att det var så varmt! Och det är bara maj.. Min hud har också protesterat mot solen genom att ge mig vackra brännblåsor på hela ryggen, mycket mysigt... Kliar gör det också!

En fantastisk, underbar, jättebra sak är i alla fall att NAOMI ÄR DRÄKTIG!! :D Min fantastiska mamma har tillsammans med seminpersonalen på Björkhaga Stuteri lyckats med bedriften att få henne dräktig på första försöket. Så nu blir det förhoppningsvis en fölunge alldeles perfekt i mitten på april nästa år! Pappa blev till sist ridponnyhingsten Gasque RP 165, e. Veronas Gerswin - Urbino - Landru xx.

Tack mamma! <3

Sjuk

För tredje dagen i rad tvingades jag idag gå hem från jobbet vid lunch pga den här förbannade förkylningen. I vanliga fall när jag är förkyld kan jag ändå rida, men nu blir jag både matt, yr och illamående så fort jag anstränger mig. När jag sedan sitter hemma och gör ingenting känner jag mig helt ok igen. Irriterande, jag vill rida!! Eller okej, det nästa sista var lögn, nu mår jag illa igen. Skit också. Jag kanske också har fått i mig lite EHEC-bakterier?! ^^

I övrigt är det riktigt tråkigt att sitta ensam i en lägenhet i mitten av ingenstans på den tyska glesbygden. Har egentligen min lediga dag imorgon men om jag mår bättre lär jag rida lite mer imorgon istället. Det här duger iaf inte.

En bra nyhet är i alla fall att världens bästa Sandra flyttar till Milano i slutet av Juli, och det är "bara" 5 timmar härifrån. Om vi träffas i Schweiz är det bara 2,5 h var att köra! Wohoo! :D

Western

Två sidor av en och samma sport;

Den hemska versionen
http://youtu.be/en_90D5TOKA

Den vackra
http://youtu.be/a-7v8Ck1crg

Vad säger man? Den där Craig skulle jag personligen vilja utsätta för samma sak som han utsätter sin häst för. Stacy skulle jag vilja lära mig ALLT av! Tyvärr är jag nämligen rädd att jag, och många andra, befinner mig närmare den hemska versionen än den vackra. Jag skulle aldrig få en häst att göra någonting utan träns, jag skulle inte ens våga. Hur gör man?! Jag skulle visserligen aldrig få för mig att varken rida med ett så skarpt bett som på den första filmen, eller att rycka i tyglarna på det viset. Men nog har jag bett i munnen på mina hästar och nog är jag för hård i handen ibland, säkert varje dag. Var går gränsen för vad som är okej eller inte?

Guten Abend!

Igår kväll tänkte jag att jag skulle börja tidigare idag eftersom de lovat 30 graders värme, och att rida i det är faktiskt ingen höjdare. Då föredrar jag att gå upp ett par timmar tidigare! Dock ville inte min kropp det, som istället bestämde sig för att vakna först klockan halv 9, då jag i vanliga fall ska sitta på första hästen! När jag vid 9-tiden väl kom till stallet trodde alla att jag hade ledigt idag alt. skulle börja senare av någon anledning - så ovanligt är det att jag försover mig nuförtiden. Det kan bero på att jag har sovmorgon till halv 8 varje dag, men ändå.. ;) 

I alla fall så bestämde Eva och jag att jag kunde hoppa ett par hästar med henne idag, så jag började med Et bien. Hon var betydligt bättre idag, även om jag inte red mitt allra bästa. Jag litar inte längre på henne och blir då osäker på distanserna. Hon hoppade i alla fall allt idag! Det var långt ifrån det bästa vi gjort men trots allt helt okej. Därefter hoppade jag Quickness, som verkligen är konstig på träning nu. Det var likadant förra veckan, hon blir plötsligt osäker över oxrarna och hoppar liksom inte vidare. Därmed blir alla distanser toklånga, till exempel lyckades vi två gånger rida på två galoppsprång i en ensprångskombination, trots normal distans till A-hindret. Det konstiga är att hon inte varit så på tävlingarna.. Ja ja, så är det ju med unghästar ;)

Resten av dagens ridning ägnade jag åt att träna min egen avståndsbedömning med hjälp av ensamma galoppbommar. Jag försökte avgöra när det var tio galoppsprång kvar till bommen och började därefter räkna neråt. Första gången blev det helt perfekt, rätt antal galoppsprång och en perfekt distans till bommen. Nybörjartur antar jag att det var, för efter det räknade jag fel mest hela tiden. Och desto mer jag fokuserade på räknandet desto mer tappade jag distanserna till bommen. Det bästa var helt enkelt när jag bara red på bommen som vanligt, då hittade jag bra distanser hela tiden. Om det hjälper att träna avståndsbedömning med galoppbommar vetefan, men det är väl värt ett försök antar jag.

Nu ikväll har jag tittat på finalen av tyska Biggest Loser. Tänk att gå ner 74 kg! Det är nästan 1,5 jag! Fascinerande tycker jag i alla fall att det är. Mycket bättre än alla bypass-operationer och allt vad det är. Nu är det kanske inte något jag behöver oroa mig för, men ändå.

Nu väntar sängen. Imorgon ska jag göra ett nytt försök att komma upp lite tidigare! ;)

Chokladmjölk i kofferten

Efter lunch idag bestämde jag mig för att åka och handla. Både mat och ett par linnen att rida i stod på inköpslistan. Därför begav jag mig till Pfalzgrafenweiler där det även finns ett par klädesaffär. Det första som hände var att jag höll på att krocka när jag körde ut på vägen utanför parkeringen här hemma. Jag såg helt enkelt inte bilen som kom från vänster för att solen var så låg och stark. När jag väl upptäckte det var det egentligen för sent, jag bara blundade och väntade på att det skulle smälla. Men som tur var hann den andra bilen stanna. Vilken jävla tur att det var någon som kom lugnt och inte en av de vanliga blådårarna... För i så fall hade jag kunnat ordna den tredje olyckan på bara ett par veckor här! Så nära en olycka har jag aldrig varit...

Jag hittade i alla fall två linnen som jag köpte, ett brunt och ett svagt rosa. Sedan körde jag vidare till Edeka, en affär som faktiskt är ganska bra. Hittade till och med färsk mjölk! Där köpte jag bland annat också en flaska chokladmjölk, något jag tänkt prova länge men inte gjort. I princip all mjölk här är i glasflaskor och idag lastade jag in alltihop i kofferten på bilen. Glasflaskorna la jag för sig själva väl inpackade i ett hörn där de omöjligt skulle kunna flytta på sig och gå sönder. Trodde jag. När jag kom fram hade den där flaskan med chokladmjölk gått i tusen bitar... Så min måndagskväll inleddes med att jag försökte rengöra min koffert på glasskärvor och mjölk. Den lär stinka framöver!

Well well.

Ridmässigt har det gått ganska bra idag, hästarna var rakare och mer lösgjorda i slutet av varje pass. Och det värker i mina ben ^^ Imorgon kommer min gamla hopptränare och jag är inte säker på om jag vill träna eller inte. För ridningens skull skulle jag behöva det, men jag får ångest bara jag tänker på det. Tror jag väntar till nästa vecka...

Helg

Det förvånar mig att folk fortfarande går in och "läser" min blogg varje dag trots att jag uppdaterat så lite på sistone. Men när ni ändå är här kan ni väl skriva något också? Är SÅ mycket mer inspirerande att skriva om man får kommentarer på det man skriver. För det är inspiration jag behöver just nu. För att skriva alltså, i ridningen känner jag mig efter gårdagens tävling betydligt mer motiverad än tidigare. Jag red nämligen betydligt bättre igår och fick i sista rundan plötsligt en känsla som jag inte haft på mycket, mycket länge. Galoppen var bra, distanserna kom automatiskt (tja, förutom till sista hindret då...), jag höll benen om och en stadig kontakt i handen, och Whity, ja han hoppade bättre än någonsin! Alltihop ledde till en felfri runda och en femteplats i vår första 1,20 tillsammans. Kul!! Lumi fick tyvärr två nedslag då jag inte fick in samma känsla på honom, kom för stort på två räcken och då är han helt enkelt inte tillräckligt försiktig. Men hade jag haft en bättre galopp och lagt honom mer optimalt på hinderna hade han klarat dem, så jag tar på mig nedslagen helt och hållet.

Tävlingsplanen är nu förnyad, det blir även en tävling här i närheten om två veckor som uppladdning inför Zeiskam, den stora tävlingen över pingsten. Jag ska redan där hoppa 1,30 eftersom det inte lär vara lika svårt där som i Zeiskam. Unghästarna ska också följa med och hoppa sina första 1,20 eftersom det inte blev av i helgen heller. Vad jag ska träna på fram till dess är främst två saker; Att driva mer med överskänkeln och att få hästarna i en bättre galopp utan att jag behöver rida som en idiot hela tiden. Dessutom måste jag rakrikta mer. Y hade nämligen en väldigt bra poäng i det vi diskuterade på väg till tävlingen igår; hon sa att alla mina hästar är väldigt jämna och fina i handen och att jag får dem runda och lösgjorda - men bara på böjt spår. Jag har aldrig dem helt igenom rakt fram. Och det stämmer så himla väl. Jag får nämligen alltid dem lösa och fina, men måste alltid ha dem på en tygel (yttertygeln). Om jag skulle lätta på båda händerna skulle de aldrig fortsätta rakt fram, utan fortsätta utåt. Och då går de över ytterbogen. Jag tänkte jättemycket på det när jag red de sista hästarna efter tävlingen igår, och de har nog aldrig gått så bra!! Et bien frustade konstant och gick självmant framåt, medan Milky kom ner i formen och blev mycket lugnare. Precis vad de behöver, alltså. Nu ska jag bara hålla fokuset uppe, varje dag, varje pass, varje steg. Det kommer inte bli lätt, men fungera ska det.

Kul kuriosa; I fredags tävlade jag bland annat mot världsmästaren Michael Jung. Coolt, eller? ;)

Är det förresten någon som kan komma in på den här länken; www.sportfotografie-jaeger.de? Min dator blockerar den.. Där ska det nämligen komma upp foton från helgens tävling! Hör gärna av er på något sätt om ni får den att fungera!

Over and out.

Tävlingsresultat

Jag är inte det minsta nöjd med dagens tävling trots att resultaten ändå var helt okej. Jag har nämligen inte ridit särskilt bra och det stör mig något fruktansvärt. JAG vill ju göra bra ifrån mig, inte bara att mina hästar gör det! I alla fall

Springpferde A (1,10), Clover: C var superfin och hoppade som aldrig förr. Blev belönad med 7,6 vilket är riktigt bra för henne, men på grund av att jag la henne riktigt dåligt in i kombinationen rev hon där och fick 0,5 poängs avdrag. Utan det hade hon blivit fyra, nu kom hon strax utanför placering.

Springpferde A (1,10), Quickness: Q hoppade som vanligt bra men bjöd inte så bra som hon brukar. Jag fick vara på henne ganska mycket framåt, något jag inte behövt tidigare. Felfri var hon, men fick bara 7,0 poäng idag.

Springprüfung A (1,10), Et bien: Tja, vad ska man säga. Hon hoppade ettan högst motvilligt och stannade sedan 6 meter innan tvåan. Likadant på andra försöket. Därefter blev det fart på henne och hon hoppade resten av banan felfritt. Y tyckte att jag skulle haft mer ben på, själv tror jag inte att det hade hjälpt. E bestämmer nämligen själv när hon tänker hoppa eller inte...

Springprüfung A (1,10), Whity: Var felfri trots ett par dåliga distanser från min sida. Slutade med placering! Femma igen, tror jag.

Imorgon får Whity och Lumi följa med. OCH DÅ SKA JAG RIDA BRA.

1,30-debut

Över pingsthelgen (inte över Kristi himmelfärds som jag trodde) ska Yvette och jag iväg på en stor tävling en bit norrut. Vad jag inte visste var att jag tydligen ska debutera 1,30 där - med alla de tre älde! Och det blir till och med min första tävling med Whity om jag inte tar med honom i helgen. Det måste jag ju göra då. Fan, vad jag är nervös nu alltså. Rädda mig?!


En vanlig lördag

Dagen har flutit på relativt bra, trots förvirring i stallet i morse då Y plötsligt kom och ville rida. Mig gör det absolut ingenting, men groomarna blir stressade och då blir allt snurrigt. Jag träffade även chefen idag, som var mycket nöjd med gårdagens prestationer :) Nästa helg ska Quickness och Clover gå både A och L, och Whity, Et bien och Lumi ska få dela på två startplatser i A och två i L. Tror att det blir Whity och Et bien i A och den som är bäst av dem samt Lumi i L. Ska diskutera det hela med chefen imorgon tänkte jag :) Idag berättade hon också att jag ska tävla Missi (ponnyn) också framöver, haha. Det blir även en stor tävling för både mig och Y över Kristi Himmel Färs, vilket bommar mina planer för att åka hem den helgen. Men jag är här för att tävla, så det får va! Jag siktar på att komma hem över Falsterbo istället.

Nu ska jag titta lite på Eurovision tänkte jag, lär väl somna i soffan ;)

Jag citerar Ylva... "Vilken jävla tur att jag bytte jobb!!"



Lyckad dag :)

 

 

Fina Quickness hoppade ihop 7,5 av 10 poäng och kom på femte plats i klassen! Och då hade jag inte ens någon bra känsla. Hur höga poäng får hon då när hon hoppar som hon gjort på träning när jag får en BRA känsla? :D

Även Clover kämpade på ganska bra, men var spänd och lite springig efter en kaotisk framhoppning, och rev två hinder. Egentligen fick hon 6,7 poäng vilket är helt ok, men med minus 0,5 för varje rivning blev det bara 5,7 kvar vilket inte är något att hurra över. Jag är trots allt nöjd med att hon hoppade allt och bjöd bra på hinderna. Det var ju bara första gången!

Klassen jag var anmäld till idag med de äldre hästarna visade sig vara för låg för min Leistungsklasse (licens) så den fick jag inte lov att hoppa. Dessutom var underlaget på framhoppningen så dåligt att vi bestämde oss för att inte åka iväg med dem imorgon. Nu laddar vi istället vidare för nästa helgs tävlingar! Imorgon ska mina stjärnor få ta det lite lugnt... :)

Tusen tack för alla lyckönskningar igår/idag! Kanske det var tack vare dem Q hoppade som hon gjorde! ;)

Godnatt från en lycklig Emelie =)

Tävlingsdags

Imorgon är det dags för min första tyska tävling!

Alla hästarna ska med imorgon, Clover och Quickness ska gå Springpferde A (110 cm) och kanske, kanske Springpferde L (120 cm), och Lumi och Et bien ska ha uppvärmning i Stilprüfung A (110 cm) inför lördagens klasser. Med andra ord är det bara stilhoppning imorgon. Ska bli intressant och se om jag faller tyskarna i smaken ;)

Det känns i alla fall riktigt coolt att jag ska iväg på en tysk tävling med egen lastbil, fyra superfina hästar, egen tränare och egen hästskötare. Nu gäller det att börja prestera! :D

WISH ME LUCK!

Storstädning





  

  

  

  

  


Ketchup

Efter jobbet idag åkte jag och handlade. När jag sedan kom tillbaka från shoppingen och skulle lasta in maten i kylskåpet hände något som inte skulle hända. Ketchupflaskan som stod i dörren ramlade ut. Och sprack. Splash! Jag hade ketchup precis överallt... Och flaskan var inte ens påbörjad. BRAVO!

Det har varit en seg dag idag även om jag har ridit bra och fått nästan samtliga hästar fina. Stämningen i stallet suger nämligen för tillfället och jag känner mig som en hök som hela tiden måste kontrollera vad hästskötarna gör. Och ändå gör de konstant fel. Jag blir TOKIG! Ett exempel; Samarand får inte lämnas ensam i skötselspiltorna, det vet ALLA. Han blir nämligen väldigt orolig och stressar upp sig. Anna, som gjorde i ordning honom åt mig, visste det och bad därför K stå hos Samarand tills jag kom tillbaka eftersom hon slutade då. K gjorde som hon sa, men då kom A och började skälla på Anna eftersom hon bett K stå hos Samarand. Anledningen var att alla hästarna inte var utsläppta än och att A ville att K skulle göra det. Därför sa A att hon själv skulle stanna hos Samarand medan K släppte ut de sista. Detta berättade Anna för mig innan hon gick. När jag kom tillbaka till stallet 10-15 min senare stod Samarand själv (väldigt orolig) och A syntes inte till.. Sånt gör mig vansinnig!

Igår hade A och R skrivit på tavlan att de longerat två av Evas fyraåringar, vilket jag visste att de inte hade gjort (jag är ju där hela dagarna). Jag frågade dem till och med om jag skulle longera dem, och då sa de Ja. Då hade redan skrivit på tavlan att det var gjort, och de var på väg hem. Med andra ord hade de bara tänkt strunta i det. Nu longerade jag dem istället, men hade jag inte varit uppmärksam så hade de inte kommit ut från sina boxar mer igår. Jag berättade alltihop för chefen, som självklart inte blev särskilt glad. Idag försökte A komma på diverse ursäkter (jag hör och förstår mer än vad hon tror när hon pratar med andra...), men det slutade med att hon bara sa att hon hade råkat bocka av dem av misstag. Yeah right, alla i stallet säger att det hänt många gånger förut... Hur ska jag nu kunna veta att mina hästar blir longerade eller får lösgaloppera när jag är ledig? De kanske struntar i det också?!

Idag slutade de helt plötsligt också att grooma åt mig. När jag kom tillbaka med Et bien stod Missi på gången, men var bara halvfärdig. Det händer ju ibland att de måste göra något akut, så jag funderade inte mer på det utan sadlade av Et bien och ställde henne under solariet. Däremot lindade jag inte av henne eftersom jag antog att någon av hästskötarna skulle dyka upp snart. Det SKA de ju göra. Sen gjorde jag Missi färdig och red därefter henne i c:a 40 minuter. När jag kom tillbaka med henne hade någon flyttat Et bien från solariet, men hon stod fortfarande med lindorna på. Dessutom var Milky, som jag skulle rida sen, inte ens framme på gången. Med andra ord fick jag än en gång göra deras jobb genom att ta hand om både Missi och stackars Et bien, samt göra i ordning Milky.

Det är inte det att jag har något emot att göra i ordning mina hästar själv. Jag erbjuder mig till och med att göra det ibland när jag vet att de har mycket annat. Men det stör mig något fruktansvärt att de inte sköter sina jobb och att det går ut över hästarna. Det stör mig också att jag jobbar hela tiden när jag är där och att jag är där c:a 10 timmar om dagen, medan de är där 8 och jobbar på halvfart, och ändå får vi i princip lika mycket betalt (jag har typ 50 euro mer i månaden). Det är kanske dags att begära löneförhöjning?!


Frühlingsfest och dyr shopping

Igår blev en mycket dyr dag. Först åkte jag till ridsportaffären i Horb för att hämta ut hjälmen jag beställde där för några veckor sedan. Det är en Lamicell precis som den jag har, men helt i svart. Jag hade egentligen tänkt mig en blå med silver på som min gamla, men de hade fått hem denna istället. Och efter lite övervägande insåg jag att den trots allt inte var så tokig. Tanken är att jag ska ha den som tävlingshjälm och den andra att rida hemma i, den har nämligen blivit lite repig efter alla avramlingar på sistone;) Jag hittade även ett par nya ridbyxor, tyvärr helskodda som alla andra här, men ändå helt okej. Vad tycker ni?

   

Jag reklamerade även chapsen som jag köpte där förra gången, eftersom de gick sönder redan efter en vecka. De hade inga nya hemma utan var tvungna att beställa hem, och jag kunde inte få pengarna tillbaka. Typiskt, för när jag väl får de nya kommer de ju gå i sönder lika snabbt som de gamla... I alla fall stod jag åter igen utan chaps att rida i när jag lämnat in dem. Därför bestämde jag mig för att ge mig iväg till en annan ridsportaffär, en som Ramona rekommenderat mig. Och ja, det gick väl bra. Med mig därifrån fick jag de där Ariat-skorna jag så länge pratat om att köpa, och även ett par tillhörande chaps. Köpte även ett par nya Roeckl-handskar då det har blivit lite för varmt för vintervarianten nu ;) Ojoj vad dyrt det blev, och då var det ändå bra priser. Såhär blev resultatet iaf:

 

Igår kväll bar det vidare till Stuttgart för Frühlingsfest kombinerat med avskedskväll för Ramona, som jobbar sin sista dag med oss imorgon. Frühlingsfest betyder vårfest och är egentligen som ett Tivoli med lite marknad. Med andra ord åkte de andra en massa galna karuseller medan Natascha och jag höll väskorna nedanför. För visst är man helt dum i huvudet om man sätter sig i en sån här?!

 

Just nu tittar jag på finalen av tyska Idol och väntar på att mina kära föräldrar ska dyka upp på Skypen. Sen blir det sängen. Hejsvej! :)

Bortglömd

Igår kväll skulle chefen kolla när jag red Daylight. Jag var lite nervös över det eftersom D inte direkt är den hästen i stallet som jag kommer bäst överens med... I alla fall så skulle vi ses i stallet klockan 8. Jag vet ju hur chefen är med tider, så jag räknade inte med att hon skulle vara där förrän 9. Trots det fick jag ju snällt åka dit i tid, ifall hon trots allt skulle vara där då. Det var hon såklart inte, men jag började ändå rida när klockan var halv 9. Kvart över 9 ringde chefen till Anna och sa att hon skulle börja göra iordning en häst åt henne. Bra, tänkte jag, om jag skrittar lite nu så kan jag visa D lite snabbt när hon kommer. Så jag skrittade. Och skrittade. Och skrittade. När klockan var 10 gav jag upp och tog tillbaka D till stallet. När jag precis sadlat av dök hon upp... Hon hade såklart glömt bort mig! Underbart.

Idag var det dags för hoppning. Eftersom chefen inte bestämt någon tid med tränaren visste jag inte exakt när han skulle komma. Förra gången chansade jag på att rida en häst innan och då dök han upp när jag ridit i typ 10 min. Därför började jag inte rida idag och såklart kom han därför inte förrän kl 9. Då hade jag lätt hunnit rida en häst innan. Jajaa. Vi byggde upp en s.k. in-out vilket innebär ett antal (idag 5) studsar och sedan ett galoppsprång till en oxer, en kombination (10,5m) räcke - oxer, en linje på fyra galoppsprång (16,5m) trippelbarr - oxer och två enkelhinder. Överlag gick hoppningen ganska bra.
Lumi har varit seg i bakbenen hela den senaste veckan, jag har inte fått ihop honom. Därför blev också hoppningen lidande, jag fick inget tryck i galoppen och därmed inga riktigt bra språng. De bästa blev ut ur serien där han hoppade ganska bra på oxern när den var uppåt 1,30. Innan dess latjade han mest!
Quickness försökte inte slänga av mig idag! Hon går nämligen numera i hagen, uppenbarligen väldigt bra för henne. :D (Nej, jag är inte förvånad!) Överlag var hon väldigt fin och de tre sista sprången var helt magnifika. Tänk om hon hoppar så på tävlingen! :D
Clover stannade ett par ggr in i serien, hon är alltid väldigt tveksam till studsar och jag hade inte henne riktigt framme för skänkeln. Efter det blev hon desto bättre och hoppade trevligt :)
Whity gick långt över förväntan! Det är tre veckor sen jag hoppade honom sist och det var kanske bra. Jag hittade bra distanser hela tiden och han litade på mig till 100%. Väldigt skönt!
Et bien var nästan tillbaka i sitt vanliga jag. Hon bjöd bra och stannade inte upp i sprången som förra gången. Däremot stannade hon en gång på trippelbarren! :( Ja, vi låg lite stort, men för två veckor sedan hade hon hoppat ändå. Så förtroendet är trots allt lite skadat. En hoppträning hinner vi med innan tävlingen i alla fall.
Missi var trots den mer eller mindre katastrofala provridningen i förra veckan ganska självsäker. Dock var hon en riktig bitch mellan hinderna, sparkade mot skänkeln hela tiden. Hon tyckte väl jag begärde lite mycket ;) Hoppade super gjorde hon i alla fall!

Quickness pappa Quick Nick I. =)


I övrigt har dagen präglats av lögner, konflikter och missförstånd. Jag orkar inte dra allting här, men det handlar om väldigt löjliga grejor och det är framförallt två personer som är bidragande till alltihop. Jag hoppas det har lugnat ner sig tills imorgon!

Nu väntar sängen, som vanligt.
Saknar er där hemma! <3


Jag saknar dig



Det händer att jag tänker att "Åh, jag längtar efter busa med Tess igen!".

Hon finns fortfarande där hemma för mig.

Men hon kommer ju inte vara där när jag kommer hem.

Aldrig någonsin.

Och det gör så jävla ont.


Sleeeden



Det är ganska fint här! Bilden är tagen från min solningsplats, mitt ute på ängen utanför mitt hus ;) Jag har en väldigt fin häst också, på bilden nedan ser ni min finaste Samarand! <3 Ser ni att han faktiskt börjar få lite hals?! :D



Det blir inte så mycket mer än det här idag. Jag är trött och måste sova. Har inte så mycket att berätta om ändå. Vi hörs imorgon istället!
GODNATT!=)