carpe diem

Det har varit en lyckad helg. Fredagens fest har jag ju redan skrivit om, mycket lyckad. Efter att ha städat lite på lördagmorgonen körde jag hem ganska tidigt, red La Vesta och promenerade med Naomi och gjorde sedan mig i ordning inför nästa fest. Ungefär en timme innan vi skulle åka fick jag veta att det var temafest - raggare. Min första tanke var bara "hur kul är det som tjej?", för jag tänkte ju mig skinn/jeansjacka eller väst, slitna, söndriga jeans, kängor, bakåtslickat hår och keps typ. Hm, ett par jeans kunde jag ju leta fram, det blev ett par jeansshorts med leggings under och en topp till det, lite färgglatt smink och sen fick det räcka ;-).

Av de andra hippologerna var det bara Ida-Maria och Emeli som ansträngt sig ordentligt, raggare vs raggarbrud. I alla fall, när vi väl kom fram insåg vi att ingen av oss tänkt hela vägen... Killarna = raggare, tjejerna = deras groupies, GREASE for fuck sake. Jag som sett den typ 100 ggr borde ju tänkt lite längre. Så, nästan alla de andra tjejerna hade jättefina, stora kjolar eller klänningar på sig, band i håren och typiska 80-talsskor. Sen fanns de de som gått ännu ett steg längre också, och klätt ut sig till Wunderbaumar och raggartärningar. Roligt tema i alla fall, jag gillar ju den stilen =)

Kvällen inleddes med ett två timmar långt spex från Ultunas studentkår, en riktigt rolig parodi bland annat på Ingmar Bergmans gamla "Det sjunde inseglet", med självaste Döden personifierad. Det drevs ogenerat om lantbrukare, skåningar och veterinärer, men inte om oss som tur var ;-).

Därefter var det sittning upp på loftet, usch vad jag fick flashbacks från förra festen... :S Sittningen var lite väl lång för min smak, och skämten på scenen lite väl interna, men annars var det helt ok. Ett av spexen gick ut på att varje kårs ordförande skulle upp på scenen och sjunga en låt som orkestern spelade, den som först kom på texten till sin låt vann, som i "Så ska det låta" ungefär. Alla de andra kårerna hade snabbt varsin representant på plats, medan alla från HAS försökte sjunka igenom stolarna för att slippa... Till sist fick Emeli offra sig och gå upp och sjunga, på vägen hann hon med en pik till Olof med att det minsann blir hans tur nästa år (han är vice nu). HAS låt blev i alla fall "Min kära lilla ponny", passande nog och Emeli klarade det alldeles utmärkt.

Vid 12 var vi till sist färdiga vid borden och kunde äntligen börja dansa. Bra liveband faktiskt =) Då blev jag jättepigg och hade kunnat dansa hela natten, men de andra ville hem så vi lämnade vid halv 2 typ. Synd, för jag hade gärna dansat några timmar till... =)

Idag har jag hunnit med att ta lite sovmorgon, rida La Vesta och Tom och gå med Naomi. Tom var ganska trevlig emellanåt, men har ganska dålig bjudning och försökte slänga av mig några gånger när jag blev arg på honom, haha.


Förresten, jag har ju inte berättat om ORMEN. För igår när jag skulle ner i källaren och hämta en sak, såg jag plötsligt en rörelse bredvid mig. Shit, en spindel, tänkte jag och flög därifrån, fort som sjutton. Då ser jag att, nej, det var inte en spindel, utan en ORM, fan ännu värre!!! Och så kröp den jäveln ner i avloppet, så vi har inte hittat den och kunnat döda den sen. Så nu går jag inte ner i källaren utan skor och MYCKET uppmärksamhet. Fy sjutton... :S


Dags att göra någon nytta nu, byebye=)


feeest

Festen börjar nu lida mot sitt slut. Jag har huvudvärk och fryser, men är ganska nykter. Det har varit en kul fest, G-punkten i sitt esse. Fullast och roligast ikväll var helt klart Bodil, ska man inte visa gott föredöme om man är äldst i klassen? ;-) Riktigt rolig var hon iaf, hon är nog inte alltför pigg på att ha stalltjänst imorgon. Men jag var nog värre förra fredagen, så jag ska va tyst.

Det blir Alnarp igen imorgon, ska bli intressant. Men jag ska köra så det blir nog lugnt =) Jag har nog roligast nykter faktiskt, eller lite halvfull så där. Lyckas ju aldrig hålla mig så där roligt full som man vill vara :(

Just nu håller Johanna på att poppa popcorn, det är nattamaten. Till frukost ska vi äta tårta och våfflor. Jag älskar att festa =) Och jag älskar mitt liv just nu, om det inte vore för huvudvärken och en viss person som jag tänker på ibland fast jag inte borde.

sötnos

I morse när jag gick min numera dagliga promenad med Naomi, hände något konstigt. Helt plötsligt stannar Naomi upp, vänder sitt huvud mot mig och gnäggar, lite lågt så där som ston gör mot sina föl. Vad betyder det?! Jättesöt var hon i alla fall <3

lyssna på det här

MILOWs akustiska version av Ayo Technology, ååh jag får gåshud!

She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap til you're ready to pop



Chill dag idag;
x Tenta i morse - gick alldeles utmärkt
x Stalltjänsten klar redan 11.45 - perfa
x En snabbis på Djurgården, handlade grejor åt Kristin och mamma
x Tanka på Statoil, hann med att flörta med den söta killen i kassan också ;-)
x McDonalds :P
x Motionerat mina hästar i lugn och ro - La Vesta är i världens trotsålder men blir jättefin i slutet=)
x Varit med Anni i Höör på nån speciell kväll på Frosta Center, vi handlade absolut ingenting.
x Vänt i bilen och gått tillbaka in på ICA igen för att handla våffelsmet och lite annat som vi blev sugna på
x Börjat städa mitt rum (halva färdigt)
x Skrivit ut info om hingstar till Naomi - jag vill ha en fölis NU =)

Nu återstår att städa resten av rummet och maila lite hingsthållare!

FEST PÅ G-PUNKTEN IMORGON, MISSA INTE!!!

precis, exakt, så.

Can I get a minute
And a couple of second
Of your time
I know you probably hear
This everyday
No I ain't trying to come up at you
With a slick line
No no just listen to what I gotta say

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Girl I never seen an aura
With a brighter shine
I love the energy you radiate
No I don't wanna push myself
Across your borderline
But I just can't let you slip away

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Runaway runaway
Runaway runaway
Away

I wanna love ya...

galna hästar

La Vesta har tydligen fått för sig att hon ska ha livet av mig. Hon backade nämligen ut på vägen idag igen, gaaah!! Och Naomi har dragit mig runt i skogen i en halvtimme - nu har jag fått motion för idag. Dags att börja plugga - tenta på torsdag!

falling

take one step at a time

there´s no need to rush

it's like lurning to fly

or falling in love


Intressant lektion

På avelslektionen innan idag hände en del intressanta saker. Jag, Miki, Johanna och Erica satt i ett grupprum för att göra avelsuppgifter, vilket gick sådär, om man säger så. I rummet fann vi en del intressanta saker, till exempel en sexleksak till Antonias häst Biggan (bild finns på Mikis blogg snart, mikkibikki.blogg.se). Vi hittade också en hatt som vi kunde haft på helgens Alnarpsfest och uppfann en ny Wall of Shame. Den nya väggen kom att innehålla fulla människor, dvs mig och Pauli.

En stund senare blev jag kallad pucko av Erica, helt naturligt. "Men, gör du det, pucko". haha ;-) Sen spelade vi "Vem vill bli hästkunnig" istället och beslöt oss för att ta livlinan "Ring en vän".

Vilka duktiga hippologer vi är! =)

Godkänd =)

Klarade avelstentan, wiiie! =)

OCH, Mia tyckte vårt avelsarbete om American Curly var BRA! Hur gick det till egentligen?!

Annars är det mest negativt. Jag menar, det är SNÖ ute. Jag började gråta i morse när jag såg det. Dessutom hade min klocka fått damp och ringde en timme för tidigt.

Igår när jag var ute och red La Vesta fick hon för sig att hon inte skulle gå längre. Lämpligtvis fick hon för sig detta ute vid stora vägen och började BACKA. UT på vägen. Och såklart kommer det en BIL. Som tur var stannade den så att jag så småningom lyckades ta mig av hästen och leda henne av vägen. Det blev galopp och bankande med skänklarna resten av vägen. Lämplig första dag av igångsättningen. :S


gamla vänner

Det blev en lång och hektisk dag igår. Uppe med tuppen kl 5 för att vara på stalltjänsten halv 7, ganska pigg för en gångs skull. Stalltjänsten flöt på bra på morgonen, vid 8 var vi färdiga och kunde gå ut och rida istället. Först fick Scoop sin motion tillsammans med en stor del av resten av gänget, och sedan red jag Amarilli med Johanna & Dubra.

Sen blev det lunch i sadelkammaren i form av pizzan som blivit över sen dagen innan, mums =) Lunchstalltjänst därefter, och efter det en titt på tävlingarna på Granelund. Folk rider förbannat illa, tyvärr. Några fina ritter fick vi dock se, samt en galen häst som skenade runt, varv på varv på varv i ridhuset och hoppade allt som kom i dess väg. Den stackars lilla tjejen på ryggen hade verkligen inte en chans...

Efter sista stalltjänstpasset åkte jag hem, skötte om mina hästar och gjorde mig sen i ordning för kvällens 25-årsfest. Vid Ludvigsborgs lanthandel mötte jag upp Evelina & Pia för att köra vidare till festlokalen. Festen blev, som vanligt med det gänget, till sist väldigt rolig, med diverse konstiga inslag.

Det blev en hel del ståhej kring marsipanrosorna på tårtorna, som Per tvunget skulle leka med. Fullt normalt för en man i hans ålder ;-). Samtalsämnena kretsade annars mycket kring vad alla gör nuförtiden - jag har ju inte träffat dem på evigheter. Ordet hippolog tycktes vara svårt att förstå för många, men det var faktiskt några som förstod direkt att det hade med hästar att göra. Imponerande!

Just det, jag gifte mig med Niklas också igår. Igen.

Alex & jag insåg också att världen är väldigt liten. Han bor tydligen numera granne med farmors bror Tomas och hans familj, däribland pappas kusin Louise som är bästa kompis med Alexs flickvän Hanne. Genom Tomas spelar en hel del som jag känner numera hockey-bockey (stavas det så?!), detta hade varit en av gårdagens tidigare aktiviteter - och jag kände tydligen mer eller mindre alla som var där. Tomas, Louise & Ina var där, inte så konstigt, likaså Stefan och de andra som spelar regelbundet. Konstigare är att just denna gång var även min bror och hans kompis med, och Alex och Hanne (tror jag?). Alex visste tydligen mycket väl vem min bror var, men inte tvärtom tror jag. Måste luska lite mer i det där, jag kanske ska börja gå dit och umgås med folk eller nåt ;-)

Festen blev som sagt väldigt rolig framåt natten, men det var ändå inte detsamma som det var en gång. Men, det är ju inte så konstigt - allas vår Freddie finns ju inte med oss längre. Det märktes verkligen, när vi satte oss till bords blev det en stol över på vårt bord, hur vi än gjorde. Jag vet inte om det bara var jag, men det kändes som om det var Freddies stol - det finns ett tomrum som inte går att fylla hos många av oss. Framåt midnatt hittade någon en av Freddies gamla skivor och började spela den. En av låtarna var "Gott å leva", och när de spelade denna var det nog inte bara jag som fick en klump i halsen. Freddie, jag hoppas du har det bra där uppe...

Det ska va gott å leva,
annars kan de kvitta
Fint å leva,
annars kan de kvitta
Lätt å leva,
annars kan de kvitta
Spring inte runt o vela
Då sabbar du de hela
Spring inte runt o veva
De ska va gott, gott, gott,
gott å leva



Framåt 12-snåret begav jag mig hemåt för att orka med stalltjänsten idag, det blev minst sagt intressant att ta sig hem. Innan jag hunnit utanför dörren dyker NÅGON upp (alla som känner honom kan lista ut vem det var) och försöker övertala mig att hångla med honom. Haha, det har ju hänt ett par gånger, men nej, nej, inte igår. Haha, mer än så tänker jag inte skriva. I alla fall, sen gick jag ut i bilen och försökte köra hem, och så ville inte bilen starta!! Panik... men till sist så gick det minsann. Tur det! På väg hem, efter Fädriftsvägen, fick jag för mig att det brann hos en bekant till mig. Det såg verkligen, verkligen ut som det, men när jag väl saktat in och kollat noggrannare insåg jag att det var en stark lampa som lyste på huset och att det såg ut att röra på sig pga skogen framför. Shit, vad rädd jag blev i alla fall.

Uppe lika tidigt i morse igen, inte fullt lika pigg idag. När jag kom fram till Flyinge var jag tidig och beslöt mig för att blunda en stund. Haha, vaknade 10 min senare av att hästarna började gnägga när Ida-Maria öppnade stalldörren. När vi sedan entrade stallet insåg vi att vi inte hade någon ström - KUUUL att mocka i mörker. Men det gick i alla fall, och så småningom kom strömmen tillbaka. Om än lite senare för oss än för alla andra - vi missade nämligen att man var tvungen att slå på strömbrytaren igen... ;-)

Efter stalltjänsten tänkte jag gå hit upp till datasalen, men när jag öppnar dörren in till utb-huset tjuter det som sjutton. Något larm har gått och ingen vet hur vi ska åtgärda det hela. Securitas borde ju dykt upp eftersom här finns direktlarm till dem, men de kanske inte börjar så här tidigt på söndagar, vad vet jag? Så istället satte jag igång lite musik för att dämpa det lite, men jag ska ärligt talat säga att jag har fått huvudvärk ändå.

Shit, vilket långt inlägg detta blev, får nog avsluta nu. Tänkte gå ner och rida Stafette åt Johanna som är på tävling och sen frisera Amarilli.

over and out

btw

jag glömde det viktigaste i förra inlägget. TACK alla underbara vänner som hjälpte mig tillrätta igår - ffa Antonia & Johanna. Ni är guld värda!! <3

Och Evelina, jag saknar dig.

ångestladdat

Jag har gjort en ny lista.

Emelies livs värsta fyllor;
1. Stugfesten -04
2. Min 18-årsfest -07
3. Alnarpsfest -09

Eller kommer gårdagens kanske på nr 2? Nej, då var jag inte kontaktbar alls. Det var jag nog igår, mer än Pauli iaf ;-)

Själv minns jag inte så mycket mer än att vi söp på Gustafslund, vi söp i bilen, vi söp där och att jag däckade på toaletten. Lite smådetaljer däremellan också, som att Elin & Kenny, gamla klasskompisar till mig, var där!! Sjukt, vi har inte träffats sen vi slutade nian för 4 år sen. Det kunde verkligen blivit en riktigt trevlig kväll, sällskapet var nice, stämningen på topp och spriten mer eller mindre gratis. Men, som vanligt när jag blir full kan jag inte sluta dricka. Och då går det såhär.

Idag fick jag reda på att även följande saker hände;
- Jag ringde Anni och pratade om prinsar
- Jag ringde Jessica och pratade (svamlade) om stugfestfylla
- Jag skickade skumma SMS till Filip och Filip (den ena Filip var fel Filip)
- Jag pratade vid middagsbordet om hur full jag var, om Amarilli och om kossor (?!?)
- Jag mådde mindre bra (vilket jag iofs redan visste)
osv osv, allt tänker jag inte berätta här.

Men trots allt detta lyckades jag beskriva vägen hem till Gustafslund, jag tog hand om Pauli och bäddade om henne när vi kom hem, i morse gick jag upp kl 6, var på stalltjänsten halv 7, red tempo- och BALANSträning på Amarilli på galoppbanan vid tio, var på lektion mellan 1 och 4, hade stalltjänst till kvart i 6, körde hem till Höör, mockade till mina egna hästar och gick en promenad med Naomi. DESSUTOM har jag nu ikväll varit nere i byn och handlat pizza. Jävligt duktig av en sjukt bakfull Emelie, om hon får säga det själv. En återställare ikväll har det också blivit;-) Nice!


En stressig vecka

Måndag - Stalltjänst, lektion och dressyr för Mette. Gick OK =)
Tisdag - Stalltjänst, lektion, hoppning för Ankan i skolan och sen dressyrträning med Naomi på kvällen.
Onsdag - Lektion och dressyr för Mette.
Torsdag - Lektion, hoppning för Ankan och sen feest. =)
Fredag - Stalltjänst, roadwork och lektion. Bakfull.
Lördag - Stalltjänst och rida Amarilli, 25-årsfest på kvällen!
Söndag - Bakfull igen. Troligtvis ganska död. Stalltjänst hela dagen igen.

Det här kommer bli intressant ;-)

Alla hästar är halta just nu. Fyra nya i skolan denna veckan - samtliga med samma oidentifierade symptom men med olika behandlingar :S Och så Naomi igår. Hon gick super på träningen, sen åkte jag hem och ställde henne i spolspiltan medan jag mockade. Och när jag tog ut henne 10 min senare var hon kraftigt halt. Mysko?! Det var lite bättre idag, men fortfarande tydligt...

Imorgon blir stressig så in i h. Jag måste ta hästarna på morgonen eftersom jag inte kommer hem sen. Så det blir till att gå upp kl 6 och göra det, och sen åka till skolan. Lektion mellan halv 9 och halv 12. Sen ska vi bygga bana kl 1 och sen träna mellan halv 4 och halv 5. Någon gång däremellan ska Johanna & jag hinna fixa massa grejor inför kvällens fest, typ plocka fram grejor och helst åka till systemet också. Sen efter ridningen så är det verkligen full fart till G-punkten för att byta om och fixa oss i ordning. Bussen till Alnarp går redan halv 5 så den hinner vi ju inte med, men som tur är är Sandra snäll och skjutsar oss =).

Nu ska jag duscha och plocka fram grejor till imorgon, och sen plugga lite inför nästa veckas tenta (!).

over and out !


VILKET JÄVLA SKÄMT!!!!

Melodifestivalen borde seriöst läggas ner.

Vinnare i den svenska uttagningen blir en OPERA-sångerska som är så vit så att hon inte syns på scenen.

Tvåa, blir en äcklig tant med stripigt hår som inte ser ut att ha blivit borstat på hundra år, som GNÄLLER på scenen iklädd nattlinne och gummistövlar.

Och motståndarlåtarna var ändå okej, iaf EMD, Måns, Agnes & Heat... men, ja ja... pinsamt att komma till Eurovision med den här iaf...

What happens in Flyinge

Tomater på golvet i aulan - mums!

Provence & Stafette





Courage & Jurist





Stafette vill hjälpa Johanna att mocka =)




Men Burrito tycker det är roligare att piska istället...

"Se smal ut!"

Efter lunchstalltjänsten idag blev jag övertalad av Sandra & Johanna att följa med in till Lund och käka på McDonalds. Det behövde vi verkligen allihop, komma ifrån hästarna en stund och äta ett ordentligt mål mat. Efter att vi ätit varsin plusmeny med efterrätt skulle jag bege mig hemåt och de andra två bort till Nova. Eftersom jag var ridklädd innan vi åkte hade jag lånat både byxor och jacka av Sandra, och skulle nu lämna tillbaka jackan till henne. (Ville inte riktigt byta om till ridbyxor på en parkering mitt i Lund, haha).

Eftersom Sandra hamnat på efterkälken tog Johanna på sig jackan så länge, ovanpå sin egen dunväst. Följden blev att hon växte typ åtta storlekar på bredden och lyckades på något sätt se enorm ut. Vi skrattade lagom länge åt detta och tog några bilder med mobilerna. Sen kom vi på att det här skulle vara en "efter-att-du-ätit-på-McDonalds-bild" - alltså behövde vi en före-bild också. Så, Johanna tog av sig dunjackan och krympte genast ner till normal storlek igen. Men för att effekten skulle bli så stor som möjligt ville jag att hon skulle ta av sig västen också, vilket Johanna inte var fullt så förtjust i. Så, vi tänkte fota ändå. Då, utan att egentligen fundera, tänker jag tanken att Johanna måste sträcka på sig ordentligt så att hon ser ännu smalare ut än vad hon redan är. Följden blir att jag kläcker ur mig;

"Och så se smal ut, Johanna!"

Shit, vad vi skrattade... jag har fortfarande kramp i magen! Här kommer bilderna i alla fall:


Hemsidan uppdaterad

www.ekastiga.info.se

Nu börjar det likna nåt =) Har dock massor kvar, gästboken fungerar inte som den ska och det ska in en massa i kalendern. Och infon är inte fullständig varken vad gäller oss eller hästarna. Men eftersom folk är så dåliga på att skicka in detta till mig får de ju skylla sig själva ;-)

Dags att sova... =)

nostalgi

Anni har fått sina studentsaker idag, vilket gjorde mig väldigt nostalgisk och fick mig att leta upp min studentmössa från ifjol. Den är VÄLDIGT skitig och sliten efter ett par nätters hårt firande. Det känns på sätt och vis lite synd, jag kan knappast ha på mig den på framtida studenter så som den ser ut, men å andra sidan så syns det ju att vi hade kul och firade ordentligt. =)

Här kommer några utdrag från det som står skrivet i den;

"Du e het / PorrCicci"  JAG SAKNAR DIG, CICCI!! Har ju inte sett dig sen studenten, hur sjukt är inte det?

"världens BÄSTA / Elin" Dig saknar jag om möjligt ännu mer, fast vi håller i alla fall kontakten. <3

"Ambition och begåvning. Det blir bra! Lycka till! Ingulf" Fantastisk lärare, en riktig pedagog.

"Ovänner i början, best friends at the end /Jenny" Jenny, tänk hur något kan börja så fel och sluta så rätt. Miss you!

"Emelie, one of a kind. Love you! /Matilda" kärlek <3

"Tack för tre härliga år! /Jonas" Jonas!! VI måste ju ses en dag, tiden bara springer iväg...

"Det har alltid slått gnistor om oss /Oscar" Jag undrar vem som skrev det där egentligen, ingen som ville kännas vid det, haha. Inte var det Oscar iaf ;-)

"Till min klant 1. Grattis på studenten, jag finns alltid här för dig /Klant 2" Jessie!! Jag saknar våra somrar!!

"Kommer aldrig att glömma dig /Mark" Fan, nu börjar jag snart gråta. Jag SKA åka ner och hälsa på dig & Helena, jag lovar!! Jag vill så gärna, för du vet, jag glömmer aldrig dig heller. BÄST!

"Galopping vidare! /Hampe" Den här har jag missat innan, stod på det blåa med svart penna. Men med rätt ljus gick det att läsa minsann.

Den här tog hårdast för mig att läsa, för det här var så stort en gång i tiden. Självklart. Klart att vi skulle fortsätta umgås. Men, nej... så blev det inte... 20 år idag gumman, grattis <3 Jag glömmer aldrig, även om det som var aldrig kommer tillbaka.

"Vi ses ändå snart så du behöver inte vara orolig att förlora mig =) Vi ska rocka ikväll gumman! Puss /Malin"

tenta

- igen!

Och har jag pluggat mer den här gången?

- Nope! En timme totalt, och då har jag samtidigt lyssnat på musik och varit inne på Facebook. Jag ska inte klaga om det går åt helvete imorgon ;-)

Party of P

Så var P-festen också avklarad. Det började kul, framförallt med att se alla roliga och påhittiga utklädnader. Sedan tog det en evighet innan maten serverades, och alla hann bli ganska trötta och hungriga. Där och då var både Johanna, Sandra & jag bombsäkra på att det skulle bli en sjukt seg kväll. Men, så småningom vände det, antagligen i takt med att spritintaget ökade. Jag blev dock körandes, och skjutsade hem Sandra redan vid tio-tiden eftersom hon var jättetrött. Tillbaka igen sen, och då hade det verkligen börjat hända saker. Stämningen på topp!

Resten av kvällen sjöngs det massor av underhållande karaoke, dansades många underliga danser till ball musik och för att citera Ylva; "Det var MÅNGA som hittade rätt för kvällen hehe, jag tyckte det var hångel lite överallt jag.. Inte var jag bättre själv, lol!" http://ylva87.blogg.se

Sen behöver vi inte säga mer om den saken... =)

Kvällens teman;
Panter = jag =)
Påskkärring = Johanna <3
Polkagris = Sandra
Påkörd = Ylva
Punkare = Helene, Ida-Maria, Emelie, Emma & Malin
Pamela Andersson = Jackies kompis
Pilot = Olof & Kocken
Pirat = Antonia m.fl.
Prostituerad = Maria N
Pepparkaksgummor = Kristina, Maria G & Pauli
Prislapp = Sofie
Pocahontas = Jackies kompis
Prinsesstårta = Anja
Petronella från Plaskeby (?) = Jackie
Prickig = Katta
Plastpåse = Siri
Pair of Aces = Emeli & Karin
Partypingla = Linda
Peter Eriksson med hästskötare = Rasmus & Elin Vinnarna av utklädnadspriset!

Observera, inga poliser och inga prinsar/prinsessor. Det som jag trodde skulle vara de vanligaste!

Alla foton jag tog finns på min Facebook, men här kommer några smakprov;
Jag var en panter och inget annat, trots att folk trodde både det ena och det andra, t.ex. Playboy-bunnie, Pussycat Doll eller till och med Påskhare, haha...






over and out =)

jag skaaa

uppdatera imorgon, ordentligt.

Veckan har flutit på alldeles utmärkt, trots att jag hade fullkomlig panik när den startade. Två redovisningar och en tenta är avklarade, ridningen har gått riktigt, riktigt bra och ja, snart är det helg =) Imorgon har vi bara uteritt och hälsokontroll. Nice!! Och så stalltjänst såklart...

Hörs imorgon!

P-festen

Förlåt, förlåt för att jag uppdaterar så sällan! Men, tyvärr är det så att jag har annat som måste gå före, denna vecka är det stalltjänst igen.

Följande hände i helgen;
Fredagen spenderades i Lund med Johanna, Erika, Maria och Malin. Vi käkade kinamat på en restaurang vi blivit avrekommenderade ifrån pga magsjuka och såg sedan en film som var väldigt seg. Maten var dock god och vi blev inte sjuka. Filmen vi såg var "Mammut", och den är inget jag kan rekommendera. 2 timmar lång utan någon ordentligt story - det orkar inte jag. Men, eftersom sällskapet var ett av de bästa man kan tänka sig blev kvällen ändå rolig och mycket lyckad. Göra om! =)

I lördags var jag med La Vesta i Trolleholm. Vi hoppade bara en 1m (lyckades anmäla för sent för att komma med i 1,10 på söndagen), men hon var felfri i alla fall så jag är jättenöjd! På söndag blir det förhoppningsvis pay&jump i Tågarp och 1,10 då istället.

På lördagkvällen hamnade jag återigen i Flyinge efter många om och men (var bara LITE trött) för att delvis fira Johanna, och delvis ha melodifestival-kväll med middag. God mat och än en gång trevligt sällskap = NICE!

Igår (söndag) tog jag min första sovmorgon på flera veckor, lyckades sova till kl 10. När jag väl gått upp insåg jag att jag inte alls hade haft tid till den där sovmorgonen, vilket resulterade i en fruktansvärd migrän resten av dagen. Lyckades rida Naomi & La Vesta, det var typ det enda vettiga jag gjorde på hela dagen.

Idag har jag haft stalltjänst, ridit dressyr för Mette på Amarilli, haft redovisning om föl samt gjort klart arbetet om American Curly. Under resten av den här monsterveckan återstår nu rasredovisning imorgon, stalltjänst tis, fre, lör, pedagogiktenta på tors, hälsokontroll på fre och P-fest på lördag. Vad gäller festen är det sista betalningsdag idag - GLÖM INTE! Detta kommer bli den roligaste festen på länge, och tack vare Anni har jag nu ett hett tema. =)

Nu ska jag duscha och sen sova, over and out!