saknaden är så jävla enorm

älskar dig över allt annat i denna hemska jävla värld. du var världens bästa, Patricia <3
image30 


Plopp & Naomi

Ploppen åkte hem igår, det känns faktiskt helt okej. Det är lite tomt i stallet, men jag vet ju att han har det bra. Älskling <3



Och Naomi går helt plötsligt riktigt bra. Hon är lugn och avslappnad och går till och med att rida ut på - hur gick det till? Underbar <3

En sak som är mindre underbar är fysikprovet imorgon. Det kommer gå käpp rätt åt helvete. Sjukt svårt och jag har pluggat för lite. Inte alls bra. Jag som skulle ha MVG på detta. skit också.
nämen, nu ska jag ut o rida. klättra skidbackar :P

ha de bäst, hejsvej:)


pååsk

tur att vi har en extra dags ledigt nästa vecka. så att jag kan plugga in fysiken. för jag ORKAR verkligen INTE göra den nu. uusch, vad tråkigt det är. funderar starkt på att byta linje. kanske dags att bestämma det nu i så fall? :S jag HATAR det. men sånt är livet, dumt att komma på det nu.  jag får väl bita ihop och kämpa mig igenom det. så får det bli.

jag vill festa i helgen. men jag vet ingen fest och dessutom hinner jag inte. så det får va så med det också. mitt liv suger ganska duktigt, haha. fast mina hästar är toppen i alla fall <3 (om man bortser från alla skador, haha) förresten så åker plopp hem på måndag, det känns egentligen ganska trist. men han kommer trivas bättre där.

nä, nu ska jag ner o käka godis.
lämna gärna en kommentar ;-)
pusssss