Tävlingsresultat

Förra helgen red jag min första tävling med mina nya hästar. På det hela gick det väl okej. Hofmarschall var jättespänd i sin dressyr och fick ännu sämre poäng än det han faktiskt visat. Synd, men vad ska man göra? Landliebe gjorde en fin, rytmisk runda i fredagens 1,10, tyvärr med ett nedslag pga en halvdålig distans från min sida. Mallalei var väldigt het inne på banan (1,20) och drog även hon på sig en rivning. Cinzano gjorde sitt livs första tävlingsstart på lördagen, med ett godkänt resultat. Han var felfri fram till kombinationen, då alla krafter tycktes vara slut. Med en volt och en rivning blev det ingen toppnotering i resultatlistan, men jag är nöjd ändå. Domarna kommenterade bland annat hans "tilltalande galopp i uppförsbacke". Tävlingens sista klass för min del, blev också min bästa. Det var en 1,20 i två faser, där hela omhoppningen var 1,30 och riktigt svårt byggd. Min fina hingst var nolla och placerad, medan Mallalei rev ett i omhoppningen.

Nu i helgen rider jag 1m och 1,10 på Landliebe och Cinzano, unghäst-1,10 på Kalahari och 1,20 och 1,30 på FW och Mallalei. Wish me luck!


Saknad

Jag saknar vissa personer och händelser och saker så att det gör ont ända in i hjärtat. Fysiskt ont. Samtidigt är jag så sjukt glad för mitt jobb och mina fina hästar här. Varför kan det aldrig bli som man tänkt sig?


Sverige Sverige Sverige!

Nationaldagen till ära tänkte jag avslöja att jag befinner mig i mitt älskade fosterland den 13-17 Juli :D

Fyll i listan med planer:

Fredag 13 Juli: Landar i Köpenhamn på morgonen.

Lördag 14 Juli: Falsterboooo på kvällen

Söndag 15 Juli: Falsterbo hela dagen - stranden på kvällen tills köerna är borta?

Måndag 16 Juli: Fira min födelsedag på kvällen

Tisdag 17 Juli: Åker tillbaka till Stuttgart på kvällen.

Vad mer ska jag göra? :D

Katapult

Idag var det hoppning på schemat, jag har just nu 6 hästar att hoppa - lika fina allihop! Fyraåringarna är känsliga och hoppar med stor försiktighet och de äldre gör allting rytmiskt och med stor kapacitet. Och så har vi Cinzano... när han trycker av blir det nog jordbävning i Kina, sen flyyyyyyyger vi och när vi sedan landar bär det av i en rad galna och glada bocksprång. Jag har aldrig tidigare ridit en häst med sådant tryck i sprången, det är en helt obeskrivlig känsla. Skräckblandad förtjusning är nog det närmaste man kan komma. Ffa eftersom man vet att han efteråt kommer att bocka sig halvt fördärvad. Än så länge har jag inte ramlat av i alla fall ;)

Cinzi


Finfina Roma har jag idag ridit utan att chefen höll i linan - duktig är hon. Och så har jag satt upp mål inför årets tävlingar. De kommer på bloggen imorgon! Kram på er:)