Önskelista

Efter att mina lår redan har drabbats av stora, hemska, fula, kliande och svidande köldutslag har jag insett vad jag behöver för att överleva vintern: Ett par långa chaps! Och eftersom de är svindyra ser min önskelista för julen ut såhär:

1. Bidrag till chaps

...

...

...

...

...

...

...

...

10. Svenska pocketböcker (Chick-lit/roligt/ungdom)

Recept för en lyckad utekväll

1. Boka bowling i en liten håla som heter Rottenburg.
2. Dra med de enda tjejerna du umgås med - alltså hästskötarna
3. Vinn bowlingen (iaf en runda;))
4. Bestäm dig vid midnatt för att dra vidare
5. Åk hem och svira om (inkl raka benen)
6. Gå in på Top Ten i Tübingen klockan halv 2 när de andra börjar gå hem
7. Dansa till allt och med alla
8. Hångla lite
9. Åk hem medan det fortfarande är kul (c:a kl 4)
10. Bli av med telefon (Emma) och garderobskort (Kristi) och hitta det igen
11. Möt två killar i trappen som vill ha skjuts hem och bestäm dig för att göra det, trots att det blir väldigt trångt i bilen
12. Kör till McDonalds och gör en mycket förvirrad beställning på McDrive
13. Kör än en gång till ROTTENBURG för att lämna av killarna (hur kom det sig att de bodde just DÄR?)
14. Skämta hela vägen om allt som går att skämta åt
15. Stanna sedan i Rottenburg på en lekplats och prata med killarna, iklädd klänning och leggings i fyra graders värme
16. Kör hem och möt alla duktiga människor som kör till jobbet
17. Dra för rullgardinerna, stäng av telefonerna och gå och lägg dig (halv 6 på morgonen)

Så roligt har jag inte haft på länge! ;)

Jag bloggar!

Men inte fan vet jag vad jag ska skriva om. För det är såhär; när jag har någonting att skriva om - då har jag inte tid att blogga. Och när jag har tid att blogga har jag inget att skriva om, för då händer det inget. Men jag ska göra ett nytt försök nu, jag lovar. För er skull, mina älskade vänner och släktingar som jag saknar så mycket!

Tävlingssäsongen är slut för i år, jag tror inte att jag har rapporterat från de tre senaste tävlingarna. I Lahr hade jag med mig Clovers Boy och Clover, CB gjorde sin första start med tre ner och Clover var placerad i både A (1,10) och L (1,20). Sedan åkte vi till Bisingen, första inomhustävlingen. Clovers Boy var där väldigt osäker och hoppade allting i princip stillastående, felfritt blev det på någon vänster, men med låga poäng. Clover var helt okej, rev ett i A och var nolla med 7,7 poäng och en sjundeplats i L. Lumi gick en L som han var sjua i och sedan en M (1,30) där han var super men jag klantade till det på sista linjen och där vi därför missade en bra placering. Sista tävlingen blev i Böblingen, som verkligen inte blev min helg. Clovers Boy typ skenade runt hela banan och rev hälften, Lumi var stark och lång och kändes bara sämre och sämre, och Whity kunde jag inte ens starta för att han hostade hela framhoppningen. Inte ens Clover hade någon superhelg, i L hade hon två ner och hoppade ovanligt dåligt. Däremot gjorde hon på lördagen debut i Springpferde M med bara ett lätt nedslag. Utan det hade hon varit trea i klassen. Så den rundan är jag nöjd med i alla fall, den enda på hela veckan.. ;)

I förra veckan hade jag besök av mina underbara föräldrar. I nästa inlägg tänkte jag berätta om vad vi hittade på :) Nu blir det bara en fin bild som vi tog någonstans mellan Heiligenbronn och Ortenau. 

 

Godnatt! :)