Bröllop

Surprice, jag uppdaterar! Jag har faktiskt tänkt det lääänge, men tiden räcker ALDRIG till.

Nu tyckte jag i alla fall att jag verkligen hade ett ämne att skriva om. Igår var det nämligen äntligen dags för Jeanette och Daniels bröllop. Min dag började kl 7 i Flyinge för att hinna rida mina skolhästar innan bröllopet. Därefter ägnade jag x antal timmar åt smink och att locka håret. 15 min efter att vi planerat att köra var jag äntligen färdig och absolut inte nöjd. Men men ;)

Efter en fin stund i kyrkan, där båda parter sa ja, och Tina & Kristin överlevde uppdraget som tärnor, bar det av mot Orup och Daniels föräldrar. Förrätt, middag och efterrätt förflöt med vissa incidenter, så som snodda godisbitar, fräna kommentarer och intressanta försök till att sjunga sånger som ingen kunde. Under tiden hann vi också med att se en film från Daniels svensexa - riktigt rolig.

Efter all god mat bjöds det upp till dans och en himla massa drinkar av olika slag. Sen dansade vi heeela natten lång, tills jag däckade och mådde mindre bra så där vid 2-tiden på natten.

Summa sumarum så blev det en riktigt rolig kväll, trots att jag tvingades vara sängliggande till klockan 4 idag. Dock var jag faktiskt duktig och motionerade hästarna ikväll, trots dunderförkylningen jag skaffat mig och bakfyllan sen gårdagen. Eller, sen dagen kanske man ska säga, klockan 9 i morse var jag fortfarande full... ;)

Tack för en kul kväll Jeanette & Daniel, och lycka till i ert liv framöver! =)

Nu blir det sängen för mig, stalltjänst imorgon. Bilderna finns på Facebook=)