I'm back

ååå just nu är mitt liv toppen.
egentligen är det väl inte perfekt. men det är väldigt okej.
naomi är underbar, hon går fantastiskt fint. hoppas bara de håller i sig till tävlingen nästa helg. då ska vi vinna! =)
hoppas bara att ploppen inte är för allvarligt skadad nu också.. hade varit förbannat skönt om de bara varit något litet. hoppas hoppas.

ska träffa malin ikväll, och kanske evelina & niklas. :)

förresten, future factory kommer bli en flopp. men grattis andré i alla fall!

over and out. älskar mina vänner och mina underbara hästar!

Nyårsbilder :D

                               
Karaoke, Nettan & Reft      

                               
Kocken Köle  


Vilket sött par ;-)

          
      Skåååååål!      

          
  Gänget =)  

         
Och så vi :P   


Anna & Reft

Tjollahoppsan!

Shit, vad jag är TRÖTT.
Fest hos Reft igår, rätt livat o stundtals skitkul, men det blev tyvärr lite konstig stämning emellanåt. Fast det var säkert bara jag som tyckte det ;-). Mådde inget vidare, o idag har jag ångest inför skolstarten. RÄDDA MIG! Lovet har gått så sinnes fort, och jag har inte gjort nåt vettigt alls. Suck.

"Det står fan "inte intresserad" i pannan på honom!"




Jag älskar mina vänner <3
Evelina  Malin  Helena
Jonas  Matilda  Marina
Mark  Anna  Elin  Reft
Jeanette  Cissi  Jenny
och alla andra =)


   
Anna råkade visst somna! Inte konstigt efter all den spriten ;-)

Jul & nyår & avkastad

Jaha, då var alla högtider slut, och snart lovet också. Det har varit väldigt händelserikt o kul, men jobbigt också. Jag är inte så värst glad för julen, det är mest en massa jobb o sen är det plötsligt över. Men visst är det mysigt o sitta inne med en kopp varm glögg framför Kalle Anka på julafton.
Veckan mellan jul o nyår spenderade jag i stort sett i stallet. Hade massor med hästar att rida och hjälpa till med, jobbigt men sjukt roligt och lärorikt. Tävlade med Laura och Naomi den 30:onde, båda gjorde jättebra ifrån sig. Lauras andra tävling, och hon nollade i första klassen och rev ett i andra. Naomi gjorde sin första start med mig i sadeln, det gick lite väl fort o vi hittade inte riktigt varandra. Men blev ändå fyra i första klassen och trea i andra! Det där med flytet, det kommer... =)

Nyårsafton hos Anna blev också mer än lyckad. Först middag på 10 pers; Anna, Matilda, Jenny, jag, Jeanette, Reft, Köle, Jimmy, Mattson och så han jag aldrig minns vad han heter =/, sorry. Först välkomstdrink o småsnacks, sen god fondue med vitlöksbröd o sallad, och sen marängsviss till efterrätt. Mums!
Kvällen förflöt i ett lagom tempo med Singstar (där jag var hjälplöst sämst), biljard (var sämst även där till en början, men det ordnade upp sig mot slutet), vild dans och mysigt strul ;-). Klockan slog midnatt (innan en del av föregående dock), det smälldes en massa fina raketer, mobilerna gick varma och ett kramkalas utbröt. Jag, Matilda, Elin, Kalix och Martin lämnade motvilligt festen strax innan halv 3, men Matilda och jag somnade inte förrän långt efter 3. Och på festen höll de i gång till halv 8, har jag hört talas om.
Tack Anna, för en fantastisk fest! :D

Plopp har varit på djursjukhuset nu i totalt 5 dagar, och de hittar fortfarande inte felet på honom. Nästa steg är att skinta honom, vilket innebär att man skickar in en radioaktiv isotop i honom, hjälp :S. I alla fall, jag ska skritta den lilla vildingen, antingen för hand eller på ryggen. För hand är lönlöst, nu har han slitit sig fyra gånger på typ fem försök. Igår tänkte jag då rida honom istället, men när jag skulle vända hem fick hästjäveln damp och bockade av mig. Så nu är jag lagom mörbultad, min axel är nästan obrukbar. aaaaa. Varför fortsätter man kämpa?!

Igår var jag & Marina i stan, gick på rean och på bio. Såg Casino Royale, den var bra. Men inte så där skiiiiitbra som alla andra säger, tycker jag. Men smaken är som baken, du vet. Sen tillbringade jag kvällen o natten hos Malin, vi spelade spel o snacka en massa skit.

Nu är det i alla fall dags för mig att fortsätta med min förbannade matte, uuuusch vad jag är skoltrött.
Over and out,
Emelie <3

Laura-->  Helena, saknar dig --> 
Gamla tider, älskade Dancing Queen
och Patricia, världens finaste o bästa