tävling

I morse;
Tog in La Vesta från hagen och upptäckte att hon blivit sparkad under den lilla halvtimmen hon varit ute. Ett jack vid hasen på insidan av hb, går det att tävla på?! Hon var inte ett dugg öm i alla fall och såret var inte så djupt, så vi lastade och åkte iväg.

Framhoppningen och första klassen förflöt riktigt bra, hon lyssnade riktigt bra både fram och tillbaka NÄSTAN hela banan. Fick till alla linjer utom en, där La Vesta la sig på gasen och jag på bromsen = ingen bra kombination. Tog om andra hindret och sen hoppade hon super resten =)

Inför andra klassen kändes hon ännu finare, väntade jättebra och hoppade kanon. Så plötsligt hände det. Red an oxern på c:a 1,15, la henne medvetet lite nära för att hon skulle ta i lite. Hon hoppade, slog i frambommen med framhovarna så att den föll, landade - och blev jättehalt. "Det är säkert bara ett nervslag, vi skrittar lite" sa vi, men när hältan inte släppt på över 10 min så gav vi upp. Bara att åka hem igen... =( varför?! jag ville verkligen rida den där klassen, den hade passat henne jättebra... suck...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback