Sleep-over party

med Mark & Jonas & Marcel igår. =)

Började med att vi käkade pizza på Casablanca i Trelleborg. Man kan ju undra vad servitrisen tyckte om oss egentligen, men hon verkade ganska road i alla fall. Marcel hade redan käkat och skulle bara ha en varm choklad. Först blev han missförstådd av servitrisen som trodde han ville ha en liten chokladbit, såna man får som apertif när man beställt. Och när han sen skulle betala hade vi bett servitrisen ge honom en större nota än vad chokladen kostat, för vi visste att han inte hade mer pengar. Stackars Marcel såg helt förskräckt ut och trodde han skulle behöva diska eller springa hem för att ta ut pengar... Men Mark berättade snart om lurendrejeriet och vi fick alla oss ett gott skratt, inklusive servitrisen.
Och nej, de kollar inte leg på spriten där :P Tur för mig, för mitt leg gick tydligen ut för en vecka sen :O

Sen bar det hem till Mark för lite Idol och House, till Marks missnöje ;-) Men bra var det, eller hur?! Framförallt snygge-Måns som Iron Maiden, haha.

Efter raggningsrundor med bilen, pengauttag, impulsinköp och annat flum var det dags att sova, så där vid halv 12-tiden. Ganska tidigt faktiskt, men det är absolut ingen garanti för att man ska somna i tid, haha. Trots att det visade sig att även killarna började skolan kvart över åtta ;-)
Bäddningen var en intressant historia, vem skulle sova var hur och när? Det slutade med att Mark trots allt fick sin säng för sig själv, jag sov på en solstol typ och Jonas på madrass på golvet. (Marcel sov hemma) Stackars Jonas drog nitlotten, för madrassen höll inte luften ordentligt och snart låg han på golvet istället.

Efter mycket prat och mindre slagsmål somnade vi till sist (klockan halv 3 ungefär), men då hade Jonas gett upp och lagt sig ute på soffan istället. Jag var rättså nöjd och sov så pass gott att jag inte pratade ihjäl Mark i sömnen i alla fall =) Pratade bara om hyllor en gång, haha.

Upp i morse till skolan lagom sena. Frukosten köpte vi på Willys och åt den i bilen på väg till skolan, men i tid hann vi trots allt =)

Kul kväll/natt i alla fall, diggar er killar :)

  

Och Malin är på bättringsvägen, wohoooooooooooooo! <3 Snart är vi sjuukt hetaste brudarna igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback